ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η εταιρεία 2mas ιδρύθηκε το 2021 με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον τομέα της ένδυσης.
Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος του 2mas.gr, που βρίσκεται στην διεύθυνση 2mas.gr.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα 2mas.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

 • Το 2mas.gr δεσμεύεται ως προς την γνησιότητα και ποιότητα των προϊόντων. Τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά και πλήρως συσκευασμένα και σφραγισμένα όπως προέρχονται από τους αντίστοιχους οίκους. Επίσης, εάν δεν μείνετε 100% ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας για οποιοδήποτε λόγο, έχετε δικαίωμα να την επιστρέψετε στο κατάστημα μας εντός 15 ημερών από την παραλαβή της, υπό τον όρο να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία του προϊόντος. Κατόπιν, θα σας επιστρέψουμε το κόστος της παραγγελίας σας.
 • Το 2mas.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της 2mas.gr, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.
 • Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.2mas.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
 • Το ηλεκτρονικό κατάστημα 2mas.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.τ.λ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν». Βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις όπου χρησιμοποιείται η ίδια φωτογραφία για τις διαφορετικές εκδόσεις (π.χ. διαφορετικά μεγέθη) του ίδιου προϊόντος.

2. Ασφάλεια
Το 2mas.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος της 2mas.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Αναγνώριση Πελάτη
  Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
  Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της www.2mas.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).
 • Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
  Η πρόσβαση στα συστήματα της 2mas.gr (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες / χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της επιχείρησης.

Απόρρητο Συναλλαγών

 • Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στο 2mas.gr είναι εμπιστευτικές και το 2mas.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:
  Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
 • Το 2mas.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
 • Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της 2mas.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

3. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του 2mas.gr  και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του2mas.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

4. Τρόποι Αποστολής
Παραλαβή από το κατάστημα 2MAS, που βρίσκετε στην οδό Σαράφη 32 και έχει τηλέφωνο: 6981218700, 2294097107

Αποστολή με ταχυμεταφορά Acs courrier ή Speedex (σε αυτή την περίπτωση η αποστολή της σε εσάς γίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας).

Σας ενημερώνουμε ότι το κόστος αποστολής για πακέτα μέχρι 3kg ανέρχεται στα 3.00€ και για κάθε επιπλέον 1kg είναι 0.80€, το κόστος Αντικαταβολής ανέρχεται στα 3.00€  και για παραγγελίες άνω των 100€ είναι Δωρεάν.

5. Τρόποι Πληρωμής

 • ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Για παραλαβή από το 2MAS, που βρίσκετε στην οδό Σαράφη 32, Νέα Μάκρη, πληρώνετε στο κατάστημα κατά την παραλαβή.
 • ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με αντικαταβολή για αποστολές με Courier κατά την παράδοση.
  Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να πληρώσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας στον διανομέα της Courier της περιοχής σας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδος.
 • ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ: Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πριν την αποστολή της παραγγελίας.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε:

 • να επικοινωνήστε τηλεφωνικά 6941218700 για την γνωστοποίηση της συναλλαγής
 • να μας στείλετε e-mail: info@2mas.gr επισυνάπτοντας την απόδειξη της κατάθεσης σας.

6. Επιστροφές Προϊόντων
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 2 ημερών από την μέρα παράδοσης, εφόσον η συσκευασία του προϊόντος έχει μείνει άθικτη και δεν έχει ανοιχτεί. Όταν παραλάβουμε το προϊόν και εφόσον η συσκευασία του είναι άθικτη, και δεν ανοιχτεί τότε θα επιστρέψουμε το κόστος του προϊόντος σε εσάς. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν προχωράμε σε επιστροφή χρημάτων. Σας ενημερώνουμε ότι το αρχικό κόστος αποστολής καθώς επίσης και το κόστος επιστροφής του προϊόντος πίσω στην εταιρεία μας επιβαρύνει τον πελάτη και δεν επιστρέφεται.

7. Ακύρωση Παραγγελίας
Η ακύρωση της παραγγελίας σας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία της από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας. Εφικτή ακόμα είναι και η αφαίρεση ή αλλαγή προϊόντων από παραγγελία με την ίδια προϋπόθεση. Σε κάθε περίπτωση η όποια αλλαγή στην παραγγελία σας θα πρέπει να γίνει μετά από επικοινωνία στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας 6981218700 ή με την αποστολή e-mail στην διεύθυνση info@2mas.gr.