Σχετικά με μας

Σχετικά με τους 2 μας

Η ιστορία μας

Η ιστορία μας ξεκινά με δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη και το όραμα τους. Να συμβάλουν στην εξάπλωση των χειροποίητων, αυθεντικών ελληνικών ρούχων στην ελληνική αγορά, αλλά και στις αγορές όλου του κόσμου.

Η Σμαρώ και η Αθηνά, έχοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα της εγχώριας παραγωγής ρούχων, αποφάσισαν να επιχειρήσουν να αναβιώσουν έναν ξεχασμένο κλάδο, στηρίζοντας παράλληλα και την ελληνική οικονομία.

Αντλώντας έμπνευση από την ιστορία και τον πολιτισμό, δημιουργούν τα δικά τους σχέδια, και ξεκινούν οι 2 τους ένα ταξίδι στον κόσμο της μόδας.

Στα λίγα χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης, το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός από το αγοραστικό κοινό, τις ενθαρρύνουν να συνεχίσουν αυτό που κάνουν, θέτοντας υψηλότερους στόχους για το μέλλον.

Η φιλοσοφία μας

Εκτιμούμε την αληθινή ομορφιά, είτε πρόκειται για περίπλοκες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, εκτυπώσεις κλασικών ελληνικών μοτίβων, υφάσματα ή διακοσμητικά στοιχεία. Σχεδιάζουμε εσωτερικά, προμηθεύουμε παγκοσμίως και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή αναμνηστικής ποιότητας.

Είμαστε μια εταιρεία που θέλει να εμπλουτίζει την καθημερινότητα με φυσική ομορφιά, θετικότητα και ατελείωτες ανακαλύψεις. Είμαστε παθιασμένοι με τη σύνδεση ελληνικών σχεδίων, δημιουργώντας μοναδικές συλλογές που οι πελάτες μας λατρεύουν.

Η 2MAS επιδιώκει την πρόβλεψη, κατανόηση και κάλυψη των αναγκών των πελατών της, προσφέροντάς τους πάντα κάτι νέο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για εμάς η αποστολή μας είναι απλή. Άμεση και ουσιαστική επίδραση στην εξέλιξη και βελτίωση της μόδας. Εκπλήσσοντας και συναρπάζοντας κάθε πελάτη μας με μοναδικές συλλογές, προσωπική φροντίδα και εξυπηρέτηση, χτίζοντας ισχυρές σχέσεις μαζί του.

ΟΡΑΜΑ

Πιστεύουμε σε έναν κόσμο όπου οι επιλογές που θα κάνουμε για το τι φοράμε, από πού προέρχεται και πως παράγεται, θα έχει άμεσο και ισχυρό αντίκτυπο στην προστασία του περιβάλλοντος και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, σε όλο τον κόσμο.

ΑΞΙΕΣ

  • Άριστη ποιότητα προϊόντων
  • Αυθεντικά ρούχα σε μοναδικά σχέδια
  • Προσωποποιημένη εμπειρία πελάτη

Το προϊόν μας

Τα προϊόντα μας έχουν να πουν τη δική τους ιστορία.
Οι συλλογές μας, που σχεδιάζονται αποκλειστικά από εμάς και παράγονται από το δίκτυο των Ελλήνων συνεργατών μας, έχουν χαρακτηριστικό ύφος που αντιπροσωπεύει το ελληνικό καλοκαίρι.

Είναι συνειδητή μας απόφαση, να προμηθευόμαστε τις πρώτες ύλες μας (βαμβάκι, μαλλί, μετάξι, λινό) από Έλληνες παραγωγούς, και να αναθέτουμε την παραγωγή των προϊόντων μας σε ελληνικές επιχειρήσεις. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα προϊόντα που διαθέτουμε στο αγοραστικό μας κοινό, είναι 100% ελληνικά και στηρίζουν 100% την ελληνική οικονομία.

Πολλά από τα υφάσματα μας υφαίνονται αποκλειστικά σε αργαλειό. Με αυτή μας την επιλογή θέλουμε να τιμήσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους. Να αξιοποιήσουμε τις σύγχρονες εξελιγμένες τεχνολογίες πάνω στις οποίες οι συνεργάτες μας καινοτομούν, καθώς και την αξιοπιστία παραγωγής που αυτές προσφέρουν. Παντρεύοντας έτσι, το χθες με το σήμερα.

 Χτίζουμε το μέλλον

Η αισθητική και το ταλέντο των σχεδιαστών μας, εκτιμήθηκε γρήγορα από το αγοραστικό κοινό της Ελλάδας, των επισκεπτών από άλλες χώρες, καθώς και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού.

Ακολουθώντας μια διαρκώς ανοδική πορεία, η εταιρεία 2MAS επεκτείνεται συνεχώς μέσα και έξω από τα ελληνικά σύνορα, διευρύνει το δίκτυό της με συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και θέτει όλο και υψηλότερους στόχους στους τομείς της μόδας και του lifestyle.

Θες να γίνεις κομμάτι της ιστορίας μας;
Έλα να συνεργαστούμε οι 2 μας!