ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου (+30)698 1218700, (+30)22940 97107 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος info@2mas.gr την ίδια ή το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε? 

Διαδικασία επιστροφών-αλλαγών :
Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει εντός Χ ημερών από την ημερομηνία αποστολής, είτε επειδή δεν σας κάνει το νούμερο είτε επειδή αλλάξατε γνώμη. Τα έξοδα για την επιστροφή της παραγγελίας σας, όπως και τα έξοδα αποστολής των νέων προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη με το ποσό των Χ€. Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής τα έξοδα αποστολής/επιστροφής επιβαρύνουν το πελάτη.
Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι ΣΑΡΑΦΗ 32, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, 190 05.

  • Η αποστολή που αφορά την επιστροφή προϊόντος και επιστροφή χρημάτων και όχι αλλαγή γίνεται με δική σας χρέωση, στην περίπτωση που γίνει με δική μας χρέωση τότε θα αφαιρεθεί το ποσό των Χ€ από το επιστρεφόμενο ποσό.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τις επιστροφές/αλλαγές:
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του (καρτελάκια κτλ.).
Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φτάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής/αλλαγής του.

Επιστροφή χρημάτων
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα χρήματα θα πιστωθούν κανονικά στο λογαριασμό σας εντός Χ εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας σας! Στην περίπτωση που έχει γίνει πληρωμή με αντικαταβολή στο ποσό που θα επιστραφεί θα αφαιρεθούν τα 1,10 € που αφορούν την πληρωμή της αντικαταβολής.
Αν τώρα το προϊόν που σας παραδώσαμε είναι ελαττωματικό ή λανθασμένο εκτός από το δικαίωμα αλλαγής μπορείτε να μας ζητήσετε τα χρήματα σας πίσω. Σε κάθε περίπτωση επιβαρυνόμαστε εμείς τα μεταφορικά έξοδα.

Χρώματα
Σχετικά με τα χρώματα των προϊόντων μας, καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά επειδή οι οθόνες των υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων ποικίλουν,  πιθανόν να υπάρχει κάποια απόκλιση από το χρώμα που βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας σε σχέση με το πραγματικό χρώμα.